M-am inflamat la povestea cu Manuela Harabor care a parcat un Jeep frumos pe locul rezervat handicapatilor, dupa care a chemat “comunitarul” sa-l goneasca pe Dide care o filma. Filmarea, explicatii si versiunea dcnews  aici , daca are cineva curiozitate.

Nu puteam scrie mai bine decit Dan Jiga: , care ducea de colo-colo oameni cu Skoda lui batrina, ca sa faca un bine societatii :

“Și ajung o dată la un loc pentru cei cu handicap, cu un prieten cu handicap locomotor, ocupat de un nene de gen tanti actrița. Omul meu mere în cârje. Dăm și de ocupant, care îmi spune că nu am abțibild de handicapat. ”

Si eu am un var cu handicap, si eu am ochelari de schimbat , buletine de refacut, carduri de sanatate de facut , etc. Dar nu mi-a trecut niciodata prin cap sa-mi iau abtibild, si nici sa ma bag, precum gaina , in fata. Daca Manuelele Harabor nu o faceau, poate cozile mele erau mai scurte.

PS. Dide nu e userist, din ce stiu eu pina acum. Se pare ca nici nu stia cine e Manuela Harabor. Eu stiam cine e Manuela Harabor, pentru care aveam o simpatie enorma de cind am vazut-o cu titele goale in Padureanca prin ’88, si pe care o plingeam pentru cum se lupta ea cu autismul lui fi-su.

Dide e un nebun care face ceea ce trebuia generatia mea sa faca in anii ’90.