Pun aici citeva video , pentru inceput.
https://www.youtube.com/watch?v=T9gHonTcwuo
https://www.ihoroscop.com/2019/01/numerologie-2019-diana-metiu.html
https://www.youtube.com/watch?v=ag2L9l9BIq0

Mie mi-a placut enorm interviul cu Anatol Basarab : https://www.youtube.com/watch?v=O1k6AgKrymM , care e direct si destept. Face parte dintr-o serie de interviuri, pe care le recomand, le recomand , le recomand.
Diana a venit din cind in cind la meetup la noi si o tinem minte cu totii.

Aici e evenimentul : https://www.facebook.com/events/209565953621536/

Evenimentul costa bani, stiu. Tot ce e bun pe lume costa bani. Uitati-va la tona de informatie gratis, intii. Si dupa aia vedeti daca merita.

Si aici e prezentarea :
E o perioada vitrega, in care ar fi indicat sa stam mai mult acasa. O putem considera benefica, macar din perspectiva timpului pe care il putem petrece noi cu noi. Sa-l facem sa fie de calitate.Va invit sa acordati mai multa atentie lucrului la devenirea fiintei voastre, la imprimarea unei stari bune, voua si celor dragi si la rugaciune pentru sanatatea intregii omeniri, pentru vindecarea rapida a celor afectati si pentru reluarea vietii firesti cu credinta, iubire si cu lectiile invatate. Pe 27 martie incep un program de coaching si dezvoltare personala – “O9FIINTA” – timp de 9 luni, 7 zile din 7. Inscrierile sunt posibile pana maxim de PASTE. (avand in vedere ca primele doua saptamani ale programului sunt mai mult organizatorice, pot fi recuperate usor)Va rog frumos sa va ganditi si la cunostintele voastre carora le-ar prinde bine acest program de coaching online, mai ales in aceasta perioada când psihoza și isteria se instalează pretutindeni, iar unii înfluenteaza catre comportamente iraționale.Mai mult decat atat, deschid acest program si barbatilor. Am creat o varianta si pentru ei. Va sunt profund recunoscatoare ca distribuiti evenimentul.