O recomand pe Diana Metiu din toata inima. De la 6tv si din interviurile de pe youtube. N-am avut timp sa vorbesc despre ea atit cit ar fi trebuit. Iata noul program pe care-l lanseaza :

O 9 Ființă iunie 2020

( https://www.facebook.com/events/2325248744445914/ )

În plină pandemie Coronavirus, când psihoza și isteria se instalează pretutindeni, când alții încurajează la comportamente iraționale, îți propun acele ore de tihnă, în care să ne așezăm sufletește pentru a medita și a reflecta asupra lucrurilor cu adevărat importante.

Contact
FACEBOOK https://www.facebook.com/dianametiu2
WHATSAPP +40744552446

Pentru aceasta am creat cursul online: O 9 Ființă, axat pe o abordare interdisciplinară a sinelui, inspirat din experiența mea de peste 20 ani, ca doctor în artă, expert în comunicarea de cuplu și specialist în numerologia pitagoreică.

Noi știm că prin regăsirea păcii interioare putem avea impactul pozitiv social asupra celorlalți, putem fi noile ființe dătătoare de liniște, în detrimentul isteriei mass media.

Începem acest program într-o zi perfectă pentru ca tu să devii O9FIINȚĂ, pentru că începem într-o zi de 9 (9 IUNIE 2020), ziua potrivită să te reinventezi, să te reînnoiești, să urci pe o 9 treaptă, superioară, să ceri vieții o 9 creștere și să răspunzi la o 9 cerere pe care aceasta o pregătește pentru tine.

Vara aceasta, oferă-ți cadoul pe care îl meriți demult. Programul prin care te reinventezi, prin care tu devii O 9 FIINȚĂ.

Un email pe zi, 7 zile din 7, timp de 9 luni, cu foarte multe informații, exerciții extrem de simple, recomandări cu adevărat esențiale, întrebări puternice, la care nici nu te-ai gândit până acum, răspunsuri directe și sincere, mult antrenament și mai ales SUSținere permanentă.

Doar 213 EUR sau 1050 lei este investiția ta pentru toate cele 280 de zile ale acestui program. În plus, îți ofer CADOU o ședință de coaching sau numerologie, în valoare de 69 EUR sau 330 lei, inafara comunicarilor pe care te invit sa le avem, chiar zilnic, pe email. Ceea ce face ca, de fapt, sa alocati pe zi, mai putin de 2,5 lei. Eu consider ca este o super oferta! Tu ce simți? Este programul meu cel mai generos raport calitate-pret.

Am postat testimoniale, ca să-ți dai seama de toate beneficiile pe care le primești când lucrezi cu mine. Promisiunile pe care ți le fac în programul O9FIINȚĂ, le gasești garantate în postările evenimentului.

Sunt Diana Mețiu, doctor în arte vizuale, profesor universitar la Facultatea de Arte, directorul de dezvoltare al Asociației Numerologilor din România, antrenor de emisfera cerebrală dreaptă și realizatorul emisiunii de televiziune “Ce nu știm că nu știm”.

Vrei mai multe informații? Contactează-mă acum!
Contact
FACEBOOK https://www.facebook.com/dianametiu2
WHATSAPP +40744552446