teren 3500 mp

72.000 Euro

Tudor 00 40 722 789 938. SMS/Whatsapp. Ro/Eng/Fra/Esp/ un poco Italiano:)

Proprietatea este compusa din casa principala, casa « mica » garaj, anexa, curte interioara, livada. Suprafata utila are 136,09 mp, din care suprafata construita 148,55 mp.

Suprafata totala de teren este de 3616 mp.

CASA PRINCIPALA- (P) = 64,26mp, (P+E)= 128,52 mp este compusa din parter si etaj, pe structura unei case din 1937 consolidata cu fundatie de beton, izolatie termica, ferestre termopan antiefractie, inclusiv galeria din stejar, usi blindate, acoperis cu tigla de zinc. Dispune de incalzire termica cu lemne, iar boilerul are o capacitate de 120 litri.

Parter : Bucatarie, baie de serviciu complet echipate, utilate ; camara ; pivnita ; boxa centrala termica

Etaj :Dormitor, camera de zi, baie amenajate complet. Mobilierul este facut pe comanda, din lemn de stejar. Camerele sunt spatioase, luminoase, iar in prelungirea camerei de zi se afla un spatiu pentru birou/biblioteca. Ca element specific, restaurat si in buna stare de functionare s-a pastrat o soba cu olane, identica celor de la Cula Greceanu aflata in imediata apropiere. Scara interioara este din lemn de castan pe structura de metal. Amenajarea interioara, cu tenta minimalista, lasa posibile utilizarea imediata, dar si eventuale modificari usor realizabile, la indemana noului proprietar.

POD/MANSARDA

CASA « MICA » are o suprafata construita de 52,58 mp , suprafata utila de 44,05 mp ; este compusa din doua camere, cu pasaj de trecere spre livada. Are fundatie de beton, ziduri din caramida si beton, izolatie termica, ferestre termopan, antiefractie, usi blindate, terasa superioara. Exista posibilitatea supraetajarii.

si

TERASA- din lemn, cu suprafata de 53 mp

GARAJ- suprafata construita de 19,25 mp , suprafata utila de 15,75 mp, acoperis cu tigla de zinc, si spatiu suplimentar de depozitare.

Iluminarea exterioara a imobilelor si curtii -cu proiectoare.

Evacuarea apei menajere- fosa septica ecologica ; pentru apele pluviale- canalizare subterana in jurul casei.

TEREN-3500 mp, imprejmuit ; zidurile de sustinere ale drumului interior si exterior (la strada) sunt din beton armat sau contraforturi.

In CURTEA INTERIOARA se afla o fantana care asigura deplina autonomie in ceea ce priveste alimentarea cu apa. Apa este potabila, fantana are o adancime de 13 metri ; pompa scufundata, incinta betonata langa : regulator electronic de presiune si debit.

LIVADA- atat in fata cat si in spatele casei de locuit, intinerita si foarte bine ingrijita, plantata cu meri, pruni, peri, nuci, visini, ciresi.De asemenea, se adauga vita de vie, pe suport metalic, teren arabil si un spatiu destinat plantelor aromatice.

Proprietatea este situata intr-o zona deosebit de frumoasa, cu potential turistic deosebit- in imediata apropiere se afla numeroase obiective turistice, manastiri (intre care cea de la Hurezi, inclusa in patrimoniul UNESCO), complexul Culelor de la Maldaresti, statiuni balneare sau montane (Ranca, pe traseul Transalpina), Cheile Bistritei, Rezervatia Buila- Vanturarita. De aceea, exista posibilitatea de a fi folosita ca locuinta, casa de vacanta sau inclusa in circuitul agro-turistic. Se afla la 300 de metri distanta de soseaua principala si la 5 km de orasul Horezu. Accesul este facil, vecinii de buna calitate. Constructiile edificate, dar si intreaga proprietate pun in valoare cadrul natural, dar si elementele de arhitectura contemporana.